Bofællesskabet Bybjergård er beliggende i Espergærde og indrettet i en tidligere gård. Der er i alt 6 lejligheder af forskellig størrelse (et- og toværelses lejligheder) med kitchenette , eget bad og toilet. Lejlighederne ligger såvel i stueplan som på første sal, - der er ikke elevator. Udover de enkelte lejligheder er der fælles køkken og opholdsrum, vaskeri samt adgang til fælles terrasse og have.

Bybjerggård ejes af Boligselskabet Teglværksgården under Boligkontoret Danmark.

Til varetagelsen af den pædagogiske støtte til de 6 beboere er der ansat 3 hjemmevejledere til bofællesskabet.

Bofællesskabet Strandvejen er beliggende i Espergærde og indrettet i en tidligere patriciervilla. Lejlighederne er af forskellig størrelse (et- og toværelses lejligheder) indrettet med kitchenette, bad og toilet. Lejlighederne er beliggende i såvel stueplan som på første sal, - der er ikke elevator. Udover de enkelte lejligheder er der et fælles køkken- og opholds rum, vaskeri samt adgang til terrasse og have.

Der bor pt. 8 beboere i 7 lejligheder, idet en af lejlighederne bebos af et par.

Strandvejen ejes af Boligselskabet Teglværksgården under Boligkontoret Danmark.

Til varetagelsen af den pædagogiske støtte til de 8 beboere er der knyttet 4 hjemmevejledere til bofællesskabet.

Bofællesskabet Anna Anchers vej er beliggende i Helsingør og bygget som en del af et samlet byggeprojekt med i alt 20 boliger og fælles serviceareal og vaskeri. Anna Anchers vej 1-21 er 10 rækkehuse, hver med entré, køkken- og opholdsrum, soveværelse og bad/toilet. Til hvert hus er der en lille have/terrasse. Alle boliger vender ud mod et fælles udeareal samt et stort fælleshus med køkken, der anvendes til fællesspisning og indendørs aktiviteter.

Der bor pt. 11 beboere i rækkehusene, idet det ene hus bebos af et par.

Boligerne ejes af Den selvejende Institution Anchersholm, servicearealet af Helsingør Kommune.

Til varetagelsen af den pædagogiske støtte til de 11 beboere er der ansat 6 hjemmevejledere til bofællesskabet.

Bofællesskabet Vinkeldamsvej er beliggende i Helsingør og bygget som en del af et samlet byggeprojekt med i alt 24 boliger fordelt på 3 boenheder. Vinkeldamsvej 1-9 er 8 rækkehuse, hver med entré, køkken- og opholdsrum, soveværelse og bad/toilet. Til hvert hus er der en lille have/terrasse. Alle lejligheder vender ud om et stort fælles udeareal, samt et stort fælleshus med køkken, der anvendes til fællesspisning og indendørs aktiviteter.

Der bor 8 beboere i rækkehusene.

Boligerne ejes af Boligselskabet af 1961 i Tikøb og det tilknyttede serviceareal ejes af Helsingør Kommune.

Til varetagelsen af den pædagogiske støtte til de 8 beboere er der knyttet 4 hjemmevejledere.